En update på kunstnyheder

En make-over og masser af vintagekærlighed!


SPONSORERET AF ELLOS & INDEHOLDER REKLAMELINKS

img_3343-copyHej Rødder 🙂 Fulgte i mon med på min Insta-story i går aftes? Hvis ikke, kan jeg informere jer om, at jeg pakkede mit kontorområde sammen, rev det gyldne mønstertapet ned – og berigede væggen med et splinternyt blomstermotiv. Jeg har haft lidt svært ved at forene mig med en væg, som ikke var ørlet til med blomster. 😀

Desuden brugte jeg aldrig mit kontor til andet end at parkere en masse bras, som jeg ikke lige vidste, hvor jeg ellers skulle dumpe. Når jeg arbejder, foretrækker jeg nemlig at sidde i mit køkken af to simple årsager: Jeg må ryge herude – og så er man tættest på kaffemasken, haha.

Så derfor benyttede jeg mig af mit samarbejde med Ellos – til at forvandle området til noget brugbart, som samtidig skulle være en direkte forlængelse af min øvrige indretning. I øvrigt manglede jeg helt akut mere skabsplads til min voksende garderobe!

image117-copyimg_3299-copyimg_3335-copyimg_3304-copyimg_3357-copyLINKS: ELLA SPEJL / EDVINA TAPET / HÆNGEPOTTE / CANON ROSS LAMPE (30% RABAT)


Det var egentligt meningen, at jeg skulle vise jer en masse lækkerier fra den nye Vintage CollectionEllos – men pga. min indlæggelse nåede jeg desværre ikke at få fingrene i den, før den blev udsolgt. Seriously, HELE kollektionen blev bogstaveligt talt revet væk! Der er ikke så meget som en krukke tilbage, haha.

Så i stedet har jeg valgt nogle vintage/retro-inspirerede items, som alligevel stod på min ønskeliste! Jeg er helt oppe at ringe over tapetet. Nøj, det er fantastisk at få endnu flere blomster ind i soveværelset 😀 Afslutningsvis byder jeg lige på et sjældent selfie i mit nye Ella spejl. Hav en skøn aften allesammen!

img_3364-copy

6 kommentarer

 • Ulla Maria

  Åh – jeg må lige spørge. Hvor er den lækre kommode fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det er ikke fordi, at jeg ikke kan lide tapetet….men jeg ser bare popcorn i læssevis 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Dit hjem bliver stor inspirationskilde til mit kommende hjem, jeg er helt forelsket i din stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har min fulde tilladelse til at nakke lige, hvad du vil af ideer 😀 Jeg er glad for, at du føler dig inspireret!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En update på kunstnyheder