Endelig tilbage i min nye prinsesseseng!

En update på kunstnyheder


INDEHOLDER REKLAMELINKS

Godmorgen rødder! Det er efterhånden ved at være et par måneder siden sidst, at jeg for alvor har scannet mine favorit webshops for kunstnyheder. Så for at gøre bod for den tabte tid – har jeg udformet et længere indlæg til jer, hvor alt er opdelt i kategorier, så i lettere kan danne jer et overblik over nyhederne 🙂

I må efterhånden vide, at jeg primært er til fotokunst af kvinder – men derfor mener jeg ikke, at i skal snydes for andre former for kunst. 😀 Det skal lige nævnes, at jeg ELSKER det meste fra Fotografiska! Mange af plakaterne er i mine øjne næsten majestætiske.


FOTOGRAFISKA / AFFISCHER

affischer1untitled-1-recoveredFind alle plakater fra Affischer HER!


ANIMALS

untitled-1-recoveredFind alle motiver lige HER.


PINK COLLECTION

untitled-1-recovered-recoveredFind hele Pink Collection lige HER!


BØRNEPLAKATER

boerneplakatFind alle varianter fra Petra Willero lige HER.

untitled-1Find alle varianter fra Made By Søegaard lige HER.


Kig forresten med senere i dag, hvor jeg viser mit nye kontorområde frem, som jeg tapetserede med blomster i går aftes. Faktisk bliver det slet ikke noget kontor igen, men derimod et praktisk område 🙂 Glæder mig til at vise jer det! Håber i får en dejlig dag.

9 kommentarer

 • Mathilde

  Ja jeg forsøgte i går, men der stod at mit postnr. er ugyldigt, og under deres info om levering skriver de at de leverer i Sverige (og nævner ikke andre lande).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor er det skod! Jeg elsker deres plakater, og holder skarpt øje med deres nyheder. Jeg tænker, at jeg prøver at sende dem en mail omkring levering til DK – og så vender jeg tilbage til dig, hvis jeg får svar. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Ja, det er så ærgerligt når jeg nu lige havde fundet et par fantastiske plakater.
   Det må du meget gerne, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så har jeg fået svar fra Fotografiska! Du har desværre ret – for øjeblikket har de ikke mulighed for at sende til Danmark, men håber at de kan snarest igen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Ja, det er lidt øv…
   Krydser fingre for at de snart kan sende til DK igen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Fotografiska leverer vist kun plakater i Sverige desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mathilde, de sender skam til Danmark. Jeg har bestilt samtlige plakater derfra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Har du gjort det for nyligt?
   Jeg har også selv bestilt en plakat derfa før, men det ser ikke ud til at være muligt længere…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror, det er et halvt år siden sidst, jeg købte noget derinde. Har du forsøgt at bestille uden held?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig tilbage i min nye prinsesseseng!