TIP: Plantstand sæt på budget!

Søstrene Grenes nye interiør-kollektion!

Hvis der er noget, jeg holder af som blogger, så er det at præsentere nogle vanvittigt fede kollektioner – der samtidigt lige er i min ånd. Normalt plejer jeg at være jævnt begejstret for Søstrene Grenes interiør-kollektioner – Faktisk er jeg tidligere blevet positivt overrasket over, hvordan de formår at konkurrere med førende designbrands.

Men denne gang er det lige før, at jeg er mundlam. Jeg ville aldrig have gættet, at SG stod bag denne kollektion, hvis ikke det stod skrevet i min nyhedsmail. Et kæmpe skulderklap for at få mig til at savle over hver eneste ting! Enjoy! 😀

avaliable_7sep_soestrenegrene_chair-cushionsavaliable_21sep_soestrenegrene_chairs_5avaliable_7sep_soestrenegrene_plaidavaliable_7sep_soestrenegrene_cushions_2avaliable_7sep_soestrenegrene_mirror-console-tableavaliable_7sep_soestrenegrene_cutlery_3avaliable_7sep_soestrenegrene_side-table_2avaliable_7sep_soestrenegrene_side-table_4avaliable_7sep_soestrenegrene_plantstands_1avaliable_7sep_soestrenegrene_shelves_3avaliable_7sep_soestrenegrene_rugsavaliable_7sep_soestrenegrene_1avaliable_7sep_soestrenegrene_2Hvad siger i så? 😀 Jeg skal helt sikkert have fingrene i de stole! Wauw, hvor er de smukke. Sagen er nemlig den, at mit køkken er fuldstændig intetsigende i øjeblikket. Det er fuldkomment livløst, så jeg er overbevist om, at de varme farver ville pifte hele rummet op. Og så skal jeg selvfølgelig have scoret mig noget nyt blomstertapet herud til.

Kollektionen er tilgængelig i butikkerne torsdag d. 7. september. Dog bliver stolene først lanceret d. 21. september. Write that down! 😀 Jeg kan love jer for, at jeg står klar udenfor en af butikkerne den dag, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Plantstand sæt på budget!