En make-over og masser af vintagekærlighed!

TIP: Plantstand sæt på budget!


INDEHOLDER REKLAMELINKS

hubsch_hvide_plantestandere-phubsch_plantestander_hvid_mij-pHej Sildeben 🙂 Se lige hvad jeg spottede hos Box de Lux tidligere i dag! Jeg havde egentligt afgivet et løfte til mig selv om, at jeg IKKE måtte fokusere på andet, end mig selv i dag. Det vil sige, at jeg udelukkende skulle forkæle mig selv med ro, karbad, ansigtsbehandling og hele smøren.

Men jeg kunne alligevel ikke lade være med at scanne markedet for fede ting. (Det er sværere end som så at bryde gamle vaner) Anyway, det gav jo pote i form af disse to plantestandere, der fås som et sæt til 799,- Det synes jeg faktisk er en rimelig pris sammenlignet med mange andre varianter. Bare lige et tip fra mig. 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En make-over og masser af vintagekærlighed!