Søstrene Grenes nye interiør-kollektion!

Hokus pokus badeværelset i fokus


INDLÆGGET ER SPONSORERET AF IFÖ

Godmorgen Spirevipper! Har i lagt mærke til hvor mange forskellige ting, jeg efterhånden har tilladt mig at kalde jer? Det skulle jo nødigt blive alt for forudsigeligt det hele, vel. 😉 Anyway, her til morgen har jeg allieret mig med IFÖ, som er leverandør af miljø- og rengøringsvenligt inventar til badeværelser. Udover de praktiske fordele ved IFÖ, så er jeg pjattet med deres produktbilleder – særligt Spira Art serien!

I mit forrige indlæg (HER) delte jeg min favorit billedserie. Tekst alene fungerer i få tilfælde udmærket for mig, men jeg har alle dage været et ‘visuelt’ menneske, der har brug for billeder, som understøtter fortællingen. Samtidigt skulle de helst så drømme og lede til inspirerende tanker. Det kan vel næppe komme som en overraskelse for nogen 🙂

skaermbillede-2016-03-18-kl-10-59-39untitled-1-6Derfor vil jeg gerne dele noget nordisk guf med jer og fortælle lidt om, hvorfor IFÖ bør have en plads i vores tanker, når vi står overfor en badeværelsesrenovering. Som jeg indledningsvis nævnte, så er Spira Art serien beklædt med en innovativ glasur, som lukker de mikroskopiske porrer i porcelænet. Glasuren er derfor utrolig rengøringsvenlig og kræver stort set intet arbejde.

En anden nævneværdig fordel ved Spira Art serien er miljøvenligheden, der samtidigt slanker budgettet. Jeg tænker, at de fleste af os besidder en hvis form for omtanke for miljøet, eller gerne vil blive bedre til at have det in mente i vores dagligdag. IFÖ’s toiletter er designet med et såkaldt spareskyl, som reducerer skyllet med 2/4 liter vand. Efter behov kan dette dog også indstilles til 3/6 liter vand. Denne fordel vil kunne aflæses direkte på vores vandregning.

skaermbillede-2016-03-18-kl-11-00-21Hvis i ikke har fornøjelsen af en renovering på badeværelset, så håber jeg alligevel, at billederne har bidraget til lidt inspiration. Kan i have en pragtfuld dag! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grenes nye interiør-kollektion!