Et par nye sager er flyttet ind i stuen!

Garderobe-ønsker og en fuckfinger til komfortzonen!


INDEHOLDER REKLAMELINKS

img_3464img_3370Hej Rødder! Føler mig helt jomfruelig, når jeg poster selfies. Jeg er på ingen måde rutineret i at tage billeder af mig selv – eller dele dem for den sags skyld! Til gengæld er jeg storforbruger af Snapchat! Jeg elsker det pjat, specielt filteret med sæbeboblerne 😀

De blomstrede bukser er i øvrigt fra H&M. Jeg fik dem i gave af min søde lillesøster, mens jeg var indlagt. De er selvfølgelig fuldstændig rippet fra butikkerne, hvilket næppe kan overraskelse nogen – til gengæld er de tilgængelige i alle størrelser HER. Nederdelen på det øverste billede er også fra H&M – dog købte jeg den tilbage i januar, så den er naturligvis udgået. Men til de interesserede, så minder denne model meget om den.


Jeg kunne godt tænke mig at fortælle noget, jeg har på hjerte. Det begynder så småt at krible lidt i min krop efter at træde ud af min komfortzone og dele mere af min hverdag, min stil – og specielt min personlige udvikling, efter jeg blev udskrevet. Jeg har tilsyneladende udviklet et behov for at tillade mig selv at være mig – og ikke kun være hende den “overfladiske” boligskribent. (Forstå mig ret, boligindretning er mit hjertebarn, og min absolutte yndlingsbeskæftigelse!)

Jeg tror, at jeg har knuget mig til trygheden i at være den afskærmede blogger-type, der gemmer sig bag flotte billeder, designerting og boligindretning. Men min længsel efter at befri mig selv er langt om længe under opsejling – dog med musseskridt. Og den mus er meget lille!

Jeg er ved at færdiggøre 2. del af min indlæggelses-følgeton. (HER). Selvom de indlæg trækker tænder ud, så beriger de mig samtidig med en følelse af sejr. I forlængelse af min emotionelle og ængstelige personlighedsforstyrrelse har jeg en vanvittig stor frygt for at blive afvist, hvis jeg åbner mig op og inviterer folk ind til mit sande jeg.

Når jeg oplever en afvisning, reagerer jeg ualmindeligt voldsomt. Jeg føler, at mit bryst bliver sprættet op med en slagterkniv og mine indvolde vælter ud af mig som et vandfald. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har grædt størstedelen af min kropsvæske ud pga. en afvisning, der måske ikke engang har været reel.

Mit største problem i tilværelsen er, at jeg har en formodning om, at folk vil afvise mig, inden de overhovedet har haft øjenkontakt med mig. Det er jo fuldstændig håbløst, at jeg kan være så overbevist om, at jeg ikke rummer noget værdifuldt!

Noget interessant er dog, at jeg så småt begynder at ryste noget af angsten af mig. Jeg er f.eks. begyndt at føle mig mere kvindelig!? I årevis har jeg gemt mig bag sorte læderbukser, Dr. Martens støvler, læderjakker og anonyme trøjer. Jeg har på ingen måde ønsket at tiltrække opmærksomhed eller blive set. Faktisk har jeg egentligt været et intetkøn, fordi det gav mig fred. Angst er muligvis den mest personligheds-undertrykkende følgesvend, man kan forestille sig.. 

For at fejre at jeg så småt formår at bryde ud af min skal, har jeg samlet nogle af mine største garderobeønsker. Som i kan se, så holder jeg utrolig meget af feminine items – gerne med flæser, volumen og pudderfarver. 🙂 En af hver tak!

untitled-11. Palietstrik / 2. Rosa top / 3. DAY nederdel / 4. Selected femme pullover / 5. Plisseret nederdel / 6. Mint&Berry strik / 7. Broderet strik

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par nye sager er flyttet ind i stuen!