Garderobe-ønsker og en fuckfinger til komfortzonen!

Søvn, psykologi og spandevis af tryghed!


SPONSORERET AF DUNLOPILLO

dunlopillo_balance_boxHej Roots 😀 Jeg har netop brygget en frisk kop kaffe ovenpå en yderst tiltrængt massage i midtbyen. Tidligere på måneden forærede min betænksomme mor mig et gavekort, da hun mente, at jeg havde brug for lidt selvforkælelse. Det blev så en kombination af selvforkælelse og nødvendighed – som følge af 3,5 uge i en elendig hospitalseng. Jeg kan love jer for, at min ryg og nakke har straffet mig for den omgang. AV!

Som i ved, har jeg jo været så heldig at få lov til at teste en møg lækker Balance Box seng fra Dunlopillo. I mine to forrige indlæg (HER & HER) har jeg primært delt en masse praktiske informationer om den, men i dag kunne jeg godt tænke mig at zoome lidt ind og tale om den psykiske effekt af at føle sig tryg og sove godt!

dunlopillo_balance_boxJeg betragter min seng som hjertet af mit hjem. Søvn har en kolossal betydning for, hvordan min dag i morgen udarter sig. Hvis jeg har ligget af helvedes til (Undskyld for mit til tider ufiltrerede sprog), så påvirker det søvnkvaliteten – og dermed de nødvendige timer, hvor man bør befinde sig i en såkaldt dyb søvn. Den dybe søvn er bl.a. leverandør af ny energi til den kommende dag.

Mangel på komfort inden og under søvnen spænder ben for kroppens (måske) mest effektive chance for at separere stress, travlhed og træthed fra krop og sind – og fylde én med energi og overskud til at klare hverdagens gøremål. Jeg har efterhånden erfaret, at de bedste odds for en perfekt nattesøvn er, når jeg føler mig komfortabel, afslappet og tryg inden søvnen indtræffer.

dunlopillo_balance_boxSå længe jeg kan huske, har jeg været plaget af søvnløshed grundet tankemylder og mangel på alt, der kan kategoriseres som ro! De sidste fem år har dog været allerværst, eftersom jeg næsten dagligt vågnede op i Victoriasøen (Afrikas største sø), som min x-kæreste så fint associerede det med. Jeg selv, seng og dyner var fuldstændig gennemblødte af sved. Så meget at jeg vågnede op med svømmehud!!?

Ind i mellem har jeg været nødsaget til at skifte dyner, sengetøj og lagen to gange på én enkelt nat, hvorfor jeg har 3 forskellige dyner herhjemme. Tænker ikke at det er så underligt, at jeg konstant var dehydreret og afkræftet..

dsc_0584-recoveredDet her nævner jeg ikke, fordi indlægget er sponsoreret af Dunlopillo, men fordi det rent faktisk er sådan, det er! Efter jeg blev fik lov til at teste Balance Box sengen, er jeg ikke druknet i sved en eneste gang! Når jeg smider mig i sengen om aftenen, føler jeg, at den ‘griber’ mig. Det er lidt svært at formulere, men jeg føler på en måde, at den omfavner mig – noget jeg virkelig har efterspurgt i forbindelse med at føle sig tryg.

Komfortniveauet er så højt, at jeg automatisk føler mig afslappet, hvilket kvæler det meste af mit tankemylder. Det er den slags seng, man har for livet, hvis i spørger mig.

dunlopillo_balance_boxNu vil jeg hoppe i badedragten og fise ud til Den Permanente og bade! Det kræver jo træning og vedligeholdelse, nu hvor jeg har besluttet mig for at melde mig ind i vinterbadeklubben til september, haha! Min mor og søster tror simpelthen ikke på det, før de ser en chip, der giver adgang til klubben. Formentligt fordi de har segmenteret mig som værende et anti-outdoor menneske. Wait for it kære kvinder! 😀

P.S: På Instagram kører jeg en konkurrence, hvor i kan vinde 2 stk. Dunlopillo hovedpuder! I finder opslaget lige HER! Held og lykke 😀

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garderobe-ønsker og en fuckfinger til komfortzonen!