Søvn, psykologi og spandevis af tryghed!

Epilator: Virker den overhovedet?


INDEHOLDER REKLAMELINKS

dsc_0611-copyHej Rødder 😀 Jeg har modtaget et par henvendelser angående min epilator, som jeg testede sidste år. Primært spørgsmål om den virker (fjerner hårene) samt hvor på kroppen – og hvordan jeg bruger den. Så nu har jeg samlet al info, tips og tricks i dette indlæg. Forhåbentlig kan det være til nytte 🙂

Så lad os gå direkte til det overordnede spørgsmål vedrørende dens funktionalitet. Virker den overhovedet? JA! Det kan i dælme tro, at den gør. Den er en genial erstatning for skrabere, der jo kun skærer de synlige hår væk – i hvert fald for en dags tid, hvor man så skal gentage processen. Gab..

Epilatorens funktion er at trække hårrødderne op, hvilket vil sige, at den efterlader hårsækkene helt tomme. Kroppen skal derfor bruge et par uger (varierer dog fra person til person) på at danne nye hårrødder, hvorfor vi ikke skal bruge krudt på at blive irriteret over deres eksistens for en tid.

Videre til næste spørgsmål på listen: Hvor på kroppen gør jeg brug af den? Dertil kan jeg svare: Every-fucking-where! Jeg er ikke specielt begejstret for kropsbehåring ud over min løvemanke på hovedet, naturligvis. Mere præcist bruger jeg den i armhulerne, på ben, lår og til at klare bikinilinjen.

Den første gang, man bruger epilatoren, (uanset hvor på kroppen, man starter ud) vil det med sikkerhed gøre ondt! (Ben er dog mindre smertefuldt). Årsagen til det, er at hårrødderne har groet sig store og stærke, da de ikke tidligere er blevet trukket ud. Armhulerne vinder i kategorien: Pure Pain! Forbered jer på en tåre eller to. Men heldigvis er det kun den første gang, hvis man fremover bruger den jævnligt. Når hårene bliver dannet på ny, vil de være små og fine, og derfor ikke nær så smertefulde at trække ud.


TIPS OG TRICKS

dsc_0612-copy

  1. Først og fremmest vil jeg anbefale at bruge epilatoren lige efter et varmt bad, hvor huden er blød, så man undgår røde knopper og irriteret hud. Det reducerer smerteniveauet væsentligt, vil jeg våge at konstatere. Endnu bedre hvis man har ligget i blød i et karbad, og dermed er delvist opløst 😀
  2. For at opnå de bedste resultater, bør i lade hårene gro et par dage, så epilatoren har en chance for at fange dem.
  3. Ca. 2 dage efter man f.eks. har epileret et ben, er det klogt at gentage processen overfladisk, for at fjerne de sidste hår, der måske ikke var kommet ud i første omgang.
  4. Vær tålmodig under epileringen! Det tager noget længere tid, end man har været vant til med skraberen. Til gengæld slipper man for at ordne hårene i et par uger frem.
  5. VIGTIGT: Husk at eksfoliere de områder i anvender epilatoren jævnligt. På den måde undgår i indgroede hår, som resulterer i nogle virkelige ærgerlige udfald. Trust me, jeg har været offer for det.

I kan finde alle varianter HER og min model fås HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn, psykologi og spandevis af tryghed!