Epilator: Virker den overhovedet?

25% rabatkode til alt hos Moodings i weekenden!!


INDEHOLDER REKLAMELINKS

Godmorgen Roots 😀 Der er sørme lige trillet en særlig rabatkode på 25% til Moodings ind i mailboxen. Rabatkoden kan bruges fra i dag (fredag) til og med søndag frem til midnat. Juhuuu! Koden i skal bruge er: BD25 – som kan anvendes til alle mærker (undtagen Gubi og Oliver Furniture).

Endelig en rabatkode der falder først på måneden, hvor der rent faktisk er råd til at gå lidt amok! Haha. Jeg har samlet mine største ønsker fra Moodings nedenfor. Det er ikke alle items, der er helt billige, men det fjerner dem jo ikke fra listen, vel. 😀


untitled-11. Madison Bowl / 2. Sera Plakat / 3. Angui Table / 4. Lines Plaid / 5. Planet Lamp / 6. Nagel Stage / 7. Eye of the Tiger / 8. Kinfolk /9. Kommode


NYT BØRNEBRAND: HOMEYNESS

Der er også nyt guf til jer med børn! Moodings har nemlig fået det lækreste børnebrand: Homeyness på lager. Hvis i elsker liberty-mønstre og skønne farver, så vil i helt sikkert synes om det.

untitled-2I kan finde alle produkter fra Homeyness lige HER. Jeg smelter fuldstændigt over denne Wildflower-serie, som i jo nok sagtens kunne gætte jer til. 😀 For 25% rabat skal i bruge koden: BD25 🙂 Nu vil jeg gøre mig klar til at tage ind i Oasen og hverve et par små hængeplanter, som skal bruges til noget, i får at se senere i dag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Epilator: Virker den overhovedet?