Lidt om fuglefobi og 3D kunst!

To nye outfits på budget & to hårde dage!


INDEHOLDER REKLAMELINKS

untitledkk-2Purple velvet dress 329,- / Steve Madden Pels-sneaks 799,-

untitlejjjd-3Suede rosa skirt 189,- / Suede rosa top 189,- / Steve Madden Pels-sneaks 799,-

untitled-1I kan se skoene lidt bedre her 🙂 De fås HER.

Hej Rødder! Nu er jeg godt nok stjerne elendig til selfies, og jeg kan ikke rigtigt få min selvudløser til at samarbejde med mig 😀 Så i må nøjes med et par telli-billeder i halvdårlig kvalitet. Jeg har virkelig en ting for ruskind og velour for tiden – synes det er SÅ fint! Skoene med plys på, var der slet ingen tvivl om, at jeg måtte eje!

Men udover at modtage en masse nyt til garderoben, så har jeg haft to virkelig hårde dage. Siden jeg blev udskrevet, har jeg ikke haft et øjebliks ro til at finde mig til rette i min hverdag igen. Kalenderen er fyldt med den ene samtale efter den anden – både med ambulatoriet, udskrivningsmentor, socialrådgivere og andre offentlige instanser. Derudover har jeg været nødt til at arbejde – meget, for at få min indtjening stabiliseret igen efter flere måneder, hvor jeg ikke har haft overskud til andet end at sove dagene væk.

Jeg er ked af det velfærdssystem, vi har. Det skal helst være umuligt at leve i DK, hvis man har en psykisk sygdom – eller lige er blevet udskrevet fra Psykiatrisk hospital. Den jungle man bliver kastet ud i efterfølgende er fuldstændig vanvittig! Jeg tænker, at jeg vender tilbage til problematikkerne i de kommende indlæg omkring min udskrivelse. Indtil da: Åha, suk..

4 kommentarer

 • Maria

  Hej Julie,
  Jeg har haft en svær stresskolaps og været et par måneder i systemet. Jeg kan kun give dig ret i at der er noget helt galt. Udover at det er så omstændigt at man slet ikke kan finde rundt i det, er det så sort-Hvidt at det slet ikke kan rumme mennesker. Det er godt nok svært at være i som syg. Men det virker altså heller ikke nemt at være i som ansat. Jeg har mødt en masse mennesker der er meget velmenende men har et regelsæt der nærmest spænder ben for dem… Nå men det var også aftenens brok herfra! ☺️ Glæder mig til at læse et evt. indlæg om problematiken. God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  SUK! Vi har så stort potentiale her i Danmark for, at det er GODT! Og så spilder vi det altså, når et menneske har den oplevelse med systemet. Og du er ikke alene med den. Gad godt, at det var nemmere at gøre noget ved det! Vi må i hvert fald tænke længe og grundigt over, hvor vi sætter vores kryds, når der skal stemmes. Det må være skridt nr. 1. Sender knus og tanker ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Kirsten, TAK for din besked. Det er så svært at være tilskuer til det overvæld af stramninger indenfor psykiatri og velfærd. Jeg har ikke nogen anelse om, hvordan man som politikker kan have samvittighed til det. Men nu skal jeg nok forsøge at kontrollere min vrede, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Hej Julie, tak for din store ærlighed i de sidste ugers indlæg. Det lyder hårdt og sundhedssystemet er absolut ikke til at spøge med. En tanke herfra – måske er der en relevant patientforening du kan søge støtte i. Tænker der kan være hjælp at hente hvis du føler at systemet “kører om hjørner” med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om fuglefobi og 3D kunst!