To nye outfits på budget & to hårde dage!

Messing nyheder til badeværelset fra House Doctor


INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hej Rødder! Lige et hurtigt messing-tip fra mig, imens jeg fumler rundt med en brandvarm kop ingefærthe, som jeg selvfølgelig lige har spildt ud over mig selv. Det kan så ikke komme som en overraskelse for nogen. Og her går jeg og øver mig i at udvide min horisont indenfor varme drikke. (Læs: Kaffe!) Det går jo så fremragende.

Anyway.. Sidste år købte jeg to House Doctor knage til badeværelset med matchende toiletpapirholder – i sort! Ganske enkelt fordi at de på daværende tidspunkt ikke var udkommet i messing. Men det er de nu! I behøver ikke spørge, om jeg er bitter. Svaret er JA, haha! Jeg vil da hundrede gange hellere have dem i messing. 😀

house_doctor_text_knage_messing_je0185_3house_doctor_text_messing_toiletpapirholder_je01842house_doctor_text_messing_toiletpapirholder_je01843Messing knag / Messing toiletpapirholder

2 kommentarer

 • Laura

  Hej Julie
  Ved du tilfældigvis hvor i Århus dette smukke sæt kan købes?
  Mvh Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er næsten sikker på, at de kan købes i Decorate Shop, Pliint på strøget eller den lille butik: 1000 ting i Jægergårdsgade:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To nye outfits på budget & to hårde dage!