Tip: String Pocket look a like til 289 kr.

De 6 flotteste sofaborde i følge mig!


INDEHOLDER REKLAMELINKS

dsc_0987-copydsc_0993-copyHej Smølfer 😀 For noget tid siden flyttede det nye Lucca sofabord fra Bloomingville ind i min stue. Jeg kan love jer for, at jeg tog i mod det med åbne arme – Føj, hvor jeg elsker det bord! Jeg kan bedst lide sofaborde, der ikke er alt for dominerende, specielt fordi jeg har en lille stue, og skal tænke lidt strategisk i forhold til møbleringen. Så hellere gå amok med farverne omkring de lette designs. (Hvilket jeg så også gør i stor stil!)

Jeg har fundet ud af, hvor kræsen jeg egentlig er, når det kommer til borde. Jeg foretrækker tilsyneladende de såkaldte ‘artsy’ glasborde for øjeblikket. Kunne faktisk godt tænke mig at skifte mit Ding Table fra Normann Copenhagen ud med et af de nedenstående borde – gerne NU, haha.

untitled-21. Matégot table / 2. TS coffee table / 3. Angui table / 4. Pedrera table / 5. Lucca table / 6. Nordal glasbord

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: String Pocket look a like til 289 kr.