Det er meget sjovere at være vågen om dagen!

Sådan gør du dine plantebilleder knivskarpe!

image14img_3659
image5-copyimage31image41image16Hej Rødder 😀 Nogle af mine grønskollinger har stået model for en lille photoshoot, da jeg gerne vil vise jer, hvordan i kan redigere jeres billeder, så de bliver knivskarpe. Først og fremmest skal man selvfølgelig være i besiddelse af et godt kamera – hvad enten det er en Iphone 7 eller et spejlrefleks. (Dertil skal jeg lige nævne, at nogle af mine originalbilleder ikke ligefrem er særlig gode).

Efter jeg har udvalgt, hvilke billeder der skal redigeres, åbner jeg dem i app’en: VSCO. Jeg er blevet totalt afhængig af den app. Først vælger jeg et filter, som man selv kan regulere styrken af – efterfølgende leger jeg med de basale redigeringsmuligheder som lys, kontrast, varme, skarphed osv. (Som også er tilgængelige i Instagram). Det er super simpelt. Nedenfor har jeg vedhæftet før- og efter billeder, så i kan se forandringerne.

rubberplantuntitled-2hejuntitled-2roedderEr de ikke blevet fine? Jeg kan bruge timevis på at lege med den app! Om ikke andet håber jeg, at billederne kan inspirere jer lidt. Anyway.. Nu vil jeg forsøge at hapse en masse Pilea-babyer og plante dem i nogle fine potter til min søster, som flytter i ny lejlighed d. 1. oktober. Man kan jo ikke flytte uden nye planter, veeel? 😀

5 kommentarer

 • Den app er uundværlig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fine – nu må jeg virkelig få mig taget sammen og få lært den app ordentligt at kende. Tak for tippet og god fornøjelse med Pileababyerne, dem bliver din søster glade for <3 Ha' en dejlig dag. KH Kamilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kamilla, den er SÅ nem at bruge den app 😀 Varm anbefaling fra mig! Ja det gør hun uden tvivl, selvom det gør lidt ondt at forære babyerne væk, haha 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvilket filter har du anvendt på det første billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida 🙂 Der har jeg brugt filteret: C1 – og skruet helt op på +12. På originalbilledet har der været et lyserødt skær i baggrunden, som kunne forstærkes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er meget sjovere at være vågen om dagen!