Endnu en omgang serie-anbefalinger!

En skandale og en ny Gubi kærlighed!

image4Inden jeg bryder ud i en (mega irriterende) jubel over min nye lyserøde Beetle stol fra Gubi, bør jeg næsten lige introducere jer for lidt dagligdagsmodspil. Hvad blev der i øvrigt af moderate mængder?

Tirsdag aften insisterede jeg på det obligatoriske karbad. Jeg forsøger jo dels at være god ved mig selv samt træne evnen til at slappe af. Hvordan den udfordring så forløber, kan vi tage på et andet tidspunkt. Anyway.. Ingen gider jo ligge der og beglo badeværelsesfliserne, så jeg parkerede (som jeg plejer) computeren på lokummet med en serie kørende.

På et tidspunkt løftede jeg min skumbetændte arm for at læne mig ind over tastaturet og skrue op for lyden. Hvad, jeg ikke lige fik vendt i maskineriet var, at sæbevandet der dryppede fra armen jo løb direkte ned i computeren og tilintetgjorde den.. Efterfølgende ville den kun registrere bogstaverne: ‘p’ og ‘æ’, hvilket jo begrænser mit ordforråd betydeligt i et indlæg.

I går formiddags kl. 9 sharp drønede jeg desperat ned til en reparatør med beskeden: “Koste hvad det koste vil, fiks den. NU!” 3 timer og 2800 kr. senere kunne jeg igen bruge min computer. Det er 2. gang på 6 måneder, at det her sker. I går aftes undlod jeg så at tage den med ud på badeværelset for at forebygge idioti.. Nå, men kan vi snakke om stolen nu? 😀

image18image19image3image6For en måned siden vandt jeg et gavekort til Moodings, i forbindelse med en af deres mange geniale konkurrencer. Behøver jeg udspecificere, hvad jeg klikkede hjem? Lige siden Beetle stolene blev lanceret fra Gubi, har jeg skamsavlet over dem. Jeg drømmer fortsat om en velourmodel, men indtil jeg vinder en mindre formue i Lotto (som jeg vel at mærke ikke spiller), må sådan en forblive på den urealistiske ønskeliste..

image5

2 kommentarer

  • Den er SÅ fed!

    (behøver ikke nævne, jeg har flækket min skærm 4 gange og ødelagt min harddisk 1 gang på min iphone på 1,5 år – vel?)

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en omgang serie-anbefalinger!