Jeg er hende den irriterende type, der..

15 numre jeg hører på repeat lige nu!

image14God morgen Svaler 🙂 Jeg må hellere skynde mig at tilføje et lille NB, da der med garanti er flere numre på listen, som I noook ikke kan holde ud at høre på, hvorfor jeg har anført en lille genre i kurssiv, haha.

Jeg befinder mig heldigvis ikke i en rave periode.. Hvis det var tilfældet, havde jeg nok skånet jer for en liste – Men kan anbefale nr. 7. 😀 For et par år siden hørte jeg én nævne, at man ikke selv bestemmer sin musiksmag, da den er underlagt ‘myrepatterne’. True story! Er spændt på om noget fra min oprids giver jer gåsehud – I så fald ville det være en ærefuld sejr! 😀

 1. Steve Angello: Rejoice (Aggressive house)
 2. Tiësto & Sevenn: BOOM (Electronic dance)
 3. Major Laser: Mary Jane (Electronic dance)
 4. Onyx: TurnDaFucUp (Hip Hop)
 5. Mos Def: Ms. Fat Booty (Hip Hop)
 6. Mark Ronson & Action Bronson: Standing in the rain (Hip Hop)
 7. Povl Dissing: Den grimmeste mand i byen (Dansk Top)
 8. Dr. Alban: Sing Hallelujah (90’er)
 9. Toots & The Maytals: 54-46 was my number (Reggae)
 10. John Holt: Police in a helicopter (Reggae)
 11. Bersærk: Nordenvind (Rock’n’roll/Metal)
 12. Livløs: Sheets (Metal) 
 13. Grimes: Genesis (Indie/Grindie)
 14. Bonga: Mona ki Ngi Xica (Semba)
 15. Akua Naru: Poetry, how does it feel (Jazz rap)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er hende den irriterende type, der..