15 numre jeg hører på repeat lige nu!

TIP: Det smukkeste fotokunst med 25% rabat i dag!

djkadjakdHej Rødder! 🙂 Så fik jeg sgu også lige tabt mine høretelefoner ned i grøntsagssuppen for et øjeblik siden. Flot Julie.. Nå, men til alle fotokunst-beundrere, så kan jeg anbefale jer at tage et lille kig på Desenio‘s fotokunstplakater! De er SÅ flotte!

Personligt har jeg udelukkende fotokunst i mit hjem – faktisk kun af kvinder? Lige pånær et enkelt Monstera blad på badeværelset samt værket: ‘Please Don’t Dry 4’ af Camilla Gabriele, som hænger i mit soveværelse. Bliver aldrig træt af det!

Men hvis jeg ser bort fra mine egne præferencer, så har Desenio fotokunst i alle kategorier. Faktisk får I 25% rabat på dem alle i dag, mandag d. 9. oktober – dog kun ved køb for over 500 kr. I finder alle nedsatte plakater lige HER.

untitled-1-copy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 numre jeg hører på repeat lige nu!