AW17: Nye Nellemann-stager fra Kähler

Hverdagsglimt & finesser fra Flying Tiger

image4Hej Roots 😀 Jeg ville blot lige dele et par billeder fra det lille hjem – og vise et par nye sager fra Flying Tiger. Jeg har f.eks. anskaffet mig et lille smykkestativ med marmorbund til 40 kr.

image19image23image18image51


PERSONLIG PLEJE FRA FLYING TIGER

image31image111image25Nå, men jeg faldt over alle disse lækkerier og blev enig med mig selv om, at det måske er på tide at værne lidt om min krop. Jeg ved simpelthen ikke, hvordan man gør? Ind i mellem føles det som om, at jeg som 28-årig skal lære at køre på cykel.. Men man skal jo starte et sted.

Ansigtsmasken har jeg netop testet – og den er helt forrygende. Det er bogstaveligt talt en ansigtsmaske, som foldes ud og lægges på ansigtet. Den skal sidde på i ca. 20 minutter, hvorefter fugten stadig arbejder sig ind i huden. Ahh.. Alle ovenstående sager koster mellem 10-20 kr. i Flying Tiger. De fine krus koster vidst nok også mellem 10-20 kr. Jeg har selvfølgelig smidt bonen væk.

image3image24image110Kan i have en dejlig aften rødder 🙂 Nu vil jeg teste badesalten i et tiltrængt karbad. Hvis jeg hælder vand ud over min computer igen i dag, så får jeg en hjerneblødning! ♥

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AW17: Nye Nellemann-stager fra Kähler