Hverdagsglimt & finesser fra Flying Tiger

20% rabat på belysning hos Ellos!

untitled-11. Victoria loftlampe / 2. Valencia væglampe / 3. Arturo væglampe /
4. Edgar væglampe


Godmorgen kære I 🙂 Jeg hører i skrivende stund Marilyn Mansons udgive af ‘Tainted Love’ på fulde blæs, imens jeg nyder min obligatoriske morgenkaffe. Jeg har dog forskånet mine naboer med høretelefoner i dag – som et sjældent tilfælde.

Anyway.. Med tip fra min lillesøster er der til og med d. 16. oktober 20% rabat på belysning hos Ellos. Jeg drømmer om lampe nr. 1 til mit køkken, den er så forbandet smuk! I kommer direkte til de 1444 nedsatte lamper lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt & finesser fra Flying Tiger