20% rabat på belysning hos Ellos!

Min urealistiske ønskeliste #1

untitled-1Hej Rødder 🙂 Måske i allerede ved, at jeg er en drømmer helt ind til knoglerne. Jeg fantaserer dagen lang om alt muligt urealistisk, som alligevel formår at tilfredsstille mig. Underligt ikke? Virkeligheden må åbenbart ikke inspirere mig tilstrækkeligt? Nå, men med undtagelse af en sort metallic BMW X6’er, som jeg alligevel ikke har kørekort til at blære mig med + en ferielejlighed på Mallorca, så har jeg naturligvis også mindre sygelige ønsker.

Jeg tror faktisk snart, at min søster blokerer mig på Messenger, fordi jeg 5-8 gange ugentligt sender hende screenshots af ting, der er sat flere tusinde kroner ned – men stadig koster et organ. Jeg skriver noget i stil med: “Julegaveønske på bud.” Det er også altid underholdende med en lille quiz, hvor hun skal gætte priser på saftigt interiør. Hun rammer aldrig plet. Anyway.. Nedenfor har jeg samlet mine nuværende ønsker, som jeg selvfølgelig overhovedet ikke har råd til! 🙁

untitled-1-recovered

  1. Orlando Table: Det smukkeste krystal/glas bord fra Reflections Copenhagen. Jeg beundrer alle deres kreationer, som i mine øjne er den fineste form for designkunst. Jeg skulle aldrig brokke mig igen, hvis det bord havnede i min stue!
  2. Spejlvæg: Fra Broste Copenhagen. Det øverste billede i indlægget illustrerer endnu bedre, hvordan de ser ud. Jeg er helt vild med, at man i stedet for en billedvæg, kan skabe et dynamisk spil med refleksioner. Want!
  3. Pidestall Flowerpot: Fordi jeg elsker farver og planter. No words needed.
  4. Stine Goya Maxikjole: Okay. Jeg var mundlam, da jeg spottede denne maxikjole. Hvis motivet findes på et tapet, så skal jeg eje det, nu! Desuden har jeg en svaghed for maxikjoler – uanset årstid.
  5. Marc Jacobs ring: Det er ikke engang fordi, at den er hjernedød dyr, men så fattig som jeg er i øjeblikket, er den desværre ikke aktuel.
  6. Tibi Pullover: Don’t look at the pricetag. Just don’t. Jeg overvejer i stedet at købe en billig strik i H&M og sy små pufs på den, for det her kommer ikke til at ske.
  7. Rose Flowerpot: Fra Bloomingville. Jeg tror, at den har stået på min ønskeliste lige siden, den blev lanceret. Den passer jo perfekt ind hos mig.
  8. Las Palmas Bordlampe: Booom! Mit absolut største ønske, som overgår alt andet – endda også Orlando bordet. Så er det seriøst. Magen til vintage-glamour skal man lede længe efter!
  9. Stilla Rug: Fra AYTM, der simpelthen brillierer med deres feminine designs.

SUK gange en milliard, hvis i spørger mig! Hvis nogle af jer ender med at klikke en af tingene hjem, så lad være med at fortælle mig det – Jeg klarer det simpelthen ikke 😀 Meeeeeeen, jeg kan alligevel afsløre, at 1 af de 9 ting på listen er på vej med posten. Kan i gætte hvilken?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på belysning hos Ellos!