Min urealistiske ønskeliste #1

Et smugkig hjemme hos designeren: Kristina Dam

kristinadam09-900x600Hej Svaler 🙂 Jeg har medlidenhed med alle, der skal udenfor døren før kl. 9:00 om morgenen! Det værste jeg ved, næst efter fritløbende edderkopper og at mangle cigaretter, er når kaffebeholdningen er i bund, når man vågner! På det tidspunkt burde man jo være beskæftiget med at hælde en kande ned?! Mit liv er så indholdsrigt, haha.

Nå, men jeg fik en spændende mail i går aftes med et par billeder fra Designeren: Kristina Dam‘s eget hjem. Det er altid så møg interessant at se, hvordan designerne selv bor. Billedet ovenfor med den smukke (Og mega vedligeholdte) skænk gør mig grøn af misundelse! Jeg vil også have hvide gulve, NU!

kristinadam14-900x1348kristinadam13-900x600kristinadam08-900x1348kristinadam15-900x1348Jeg ærgrer mig lidt over, at der hverken var billeder af sove-, bade- og børneværelser. Det er jo mindst ligeså vigtigt. Er i ikke enige? Om ikke andet tilfredsstiller det min nysgerrighed en lille smule.

Jeg tænkte dog på en ting. Hvordan hulen kan man bo så klinisk farveforladt og minimalistisk? Den bare væg ved spisebordet får næsten mine øjne til at bløde af smerte, haha. Nu er min stil jo selvfølgelig også lodret modsat, men pga. den gennemførte indretning, bliver jeg alligevel vildt inspireret.

Jeg har samlet en lille håndfuld af Kristina Dam‘s designs nedenfor, så i kan få et indblik i, hvad hun kreerer. Jeg er i knæ over hendes botaniske plakatserie og de små skulpturer, som meget gerne måtte flytte ind hos mig. Jeg har altid plads til mere nips 😀

kristina-dam_kommode-botanic_storagekristinadam_desk_sculpturekristina-dam_studio-mirror_sculpturebauhaus-black-marble-circleskristina_dam_studio_-_bauhaus_trolley_-_sort_1024x-wm8fec0b93-2a8a-485d-a3ba-8f9977d2921a17ff3129-0af1-4377-8e4a-8ab088274dd9Der er slet ingen tvivl om, at hun har et øje for det skulpturelle og kunstneriske i sine designs. Noget af det bliver dog lidt for minimalistisk og arkitektonisk til min smag, men hun er hamrende talentfuld, that’s for sure. I kan finde størstedelen af Kristina Dam‘s designs lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min urealistiske ønskeliste #1