Nu hvor EKBY hylden fra IKEA er udgået..

TIP: DIY reol i skandinavisk design

plantshelfie-2-von-1-copyplantshelfie-1-von-1Hej Basser 🙂 I går aftes nægtede jeg stædigt at gå i seng, da jeg ikke mente, at jeg var færdig med dagen. Så i stedet for en almindelig sengetid, fandt jeg en cute DIY fra en tysk blogger. (HER). Hun kreerer simpelthen de fineste personlige ting, som jeg er vildt inspireret af. En af hendes genistreger er denne reol af rundstokke og hylder.

diy-regal-materialdiy-regal10-11-von-1diy-regal3-11-von-1diy-regal-11-von-1diy-regal2-11-von-1diy-regal9-11-von-1I kan finde alle hendes DIY’s lige HER. Hvis man er en nød til tysk, eller det blot er blevet lidt rustent, kan man om ikke andet glo på billederne, haha 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu hvor EKBY hylden fra IKEA er udgået..