Las Palmas bordlampe in da house!!

DIY: Miffy ranke af hama-perler

image119 Hej Svaler 😀 I forbindelse med at Villums far og bonusmor har produceret endnu en prinsesse, Liva, har jeg kreeret en lille Miffy ranke til hende. Den har egentligt lagt i min krea-kasse i 6 måneder, eftersom jeg ikke har været helt på toppen. Men nu fik jeg den endelig lavet færdig.

image42Skabelonen fandt jeg på Pinterest, hvor jeg tilføjede et par perler hist og her, så den blev lidt personlig. Men hvis i søger på ‘Miffy hama’, dukker der hundredevis af skabeloner op, som I kan snuppe. Selve ranken har jeg købt i Panduro Hobby, prisen husker jeg desværre ikke, men den var ikke dyr. Ellers kan man snildt lave den selv.

Til Miffy’erne har jeg brugt 4 perleplader, et længerevarende projekt, men det er enormt afslappende – og faktisk også sundt for min ikke eksisterende tålmodighed. Selvom den ikke skal hænge hos Villum, så synes jeg alligevel, at I skulle se den i ophængt udgave frem for bare at fotografere den på en flad baggrund. Kan i lide den? 🙂

image33 image210image120I kan forresten følge med via Bloglovin HER.

4 kommentarer

 • Tine

  Hvor er sengebordet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annsofie

  Må vi ikke se hele værelset?😊 det gad jeg godt se, også hvor hans legetøj er gemt. Det synes jeg er udfordringen ved børneværelser- legetøj er jo grimt😅 og jo ranken er rigtig cute du er meget betænksom 👍🏻👍🏻😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo selvfølgelig. På nogle af de andre billeder fra hans værelse, kan man se, at han har fire store sække fyldt med legetøj.
   Den modsatte ende af hans værelse skal laves om nu her, så der får i meget mere at se 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Las Palmas bordlampe in da house!!