TIP: Nye godter fra Coop i Kvickly!

20% rabat på Ellos-tæpper i weekenden!

untitled-2Uhh, hele to morgenindlæg i dag. 😀 Jeg må vidst være frisk? Nåå, men jeg er lige blevet tippet om, at Ellos har 20% rabat på intet mindre end 769 tæpper til og med d. 23. oktober. I finder alle tæpperne lige HER. Nedenfor har jeg samlet nogle af mine generelle Ellos-favoritter, hvis I trænger til lidt inspiration. 🙂

untitled-3Jeg DØR over dette Swan Lake Tapet, som er i blandt Ellos’ bolignyheder. Det fås i 3 forskellige farver – men jeg behøver vel ikke at udspecificere, hvilken nuance, jeg er fortaler for? 😀 Ud over tapetet er jeg også vild med alle nedenstående sager.

untitled-21. Floral Badekåbe / 2. Blomster dug / 3. Monstera bordskåner /4. Pudebetræk Lova / 5. Ben vase / 6. Borddekoration / 1. Floral Badekåbe / 7. Rosa potteskjuler / 8. Ananas grydelap / 9. Blomstret sengesæt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Nye godter fra Coop i Kvickly!