20% rabat på Ellos-tæpper i weekenden!

Efterårsbilleder fra kamerarullen

image128image38image132Processed with VSCO with a5 presetimage131image126image130image37image214image215image39image45image129Hej Rødder 🙂 Jeg har knipset nogle efterårsbilleder i løbet af den sidste uges tid, da jeg øver mig i at blive bedre til at fotografere/redigere selvom det er en større mundfuld, hvis I spørger mig. Uanset skal I selvfølgelig have mulighed for at følge med i læringsfasen.

Et par af dem er taget i Tivoli Friheden sidste weekend, imens resten er fra området, hvor jeg bor. Billederne er redigeret i VSCO, som jeg tippede om HER, samt en smule i Photoshop. Kan i ellers have en dejlig fredag aften. 🙂

3 kommentarer

 • Imane

  Hej 😊 super smukke billeder! Kan du ikke lave et blogindlæg hvor du forklare i mere detaljer hvilket filter du bruger, hvor meget lys styrke du bruger osv. Jeg synes ikke at dit blog indlæg som du henviser til hjælper når man er nybegynder 😅 håber at du vil tage dig tid og oplære en som gerne vil lære det! ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heej! 🙂 Fedt, at du skriver til mig med en forespørgsel på et uddybende indlæg. Det vil jeg meget gerne lave til jer. Jeg overvejede det faktisk under dette indlæg, men var lidt i tvivl, om det overhovedet havde nogens interesse. Næste gang jeg tager nogle billeder, vedhæfter jeg en specifik guide med før- og efterbilleder, samt hvordan jeg nøjagtigt har gjort. Tusind tak for tippet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten

   Ja tak! 😁👍🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat på Ellos-tæpper i weekenden!