Min drømme pakkekalender

I må ikke gå glip af disse to serier!

Gooodt så! I ved efterhånden godt, at jeg er fuldstændigt opdateret på HBO og Netflix. Jeg ser dagligt et par afsnit af et eller andet. Pudsigt nok interesserer film mig ikke rigtigt længere? Har I det på samme måde? Måske har det noget at gøre med, at jeg knytter mig til hovedrollerne – samt deres udvikling, kaos, kriser og glæder. Jeg kan mærke det hele og vil være en del af det.

Af den årsag går min verden også i stå, når en serie ikke indeholder flere afsnit. Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv. Nå, men jeg har netop afsluttet alle afsnit af mine to anbefalede serier, som jeg primært har beluret, imens jeg har ligget i karbad. Et komplet afbræk fra mit eget liv, haha.


MINDHUNTER – NETFLIX

mv5bmjq1otq1njywmv5bml5banbnxkftztgwotq0mzgwmzi-_v1_sx1206_cr001206999_al_mv5bzjg4yjbknzktmjmync00ode4ltkzndktnmmxztbimzzkmmjjxkeyxkfqcgdeqxvynjuxmjc1otm-_v1_sy1000_cr0014991000_al_mv5bzdewnty5zdityja2zs00njkylwe0ntgtmmjmotdinmqwy2q0xkeyxkfqcgdeqxvynzq0mduymzg-_v1_sx1777_cr001777927_al_‘Mindhunter’ finder sted i 1977, hvor en nysgerrig og frustreret FBI-gidselforhandler, Holden Ford, længes efter at betræde en særlig type morders tankemønster. Han er overbevist om, at det vil føre til en nødvendig og anderledes måde at profilere og fange mordere i fremtiden.

Han allierer sig med en FBI-veteran, Bill Tench, hvor de sammen udtænker en strategi for at nærme sig det morderiske sind. De rejser derfor landet tyndt for at afhøre fængslede mordere. Serien scorer 8,9 ud af 10 på IMDB.


FÆNGSLET: KALIEF BROWDERS HISTORIE- NETFLIX

kalief-browderI denne dokumentarserie følger man den unge teenager fra Bronx, Kalief Browder, der som 16-årig blev fængslet for en forbrydelse, han aldrig blev dømt for. Han endte med at tilbringe 3 brutale år bag tremmer, og da han endelig bliver løsladt kæmper han med næb og klør mod PTSD, angst og generel tilpasning i samfundet.

Jeg vil samtidig advare om, at hvis man har et grådlabilt hjerte, vil den være hård at være tilskuer til. Dokumentaren scorer 8,9 på IMDB ud af 10. Se den!

3 kommentarer

 • Jeg skal også have set mindhunter, den lyder utroligt spændende, og traileren trækker bestemt ikke noget ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hænger hos HBO for tiden grundet Game of Thrones, men det lyder som om jeg snart skal tilbage til netflix:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes faktisk, at Netflix er flittige til at lancere nye film/serier/doku’er næsten dagligt. Ved HBO kan der godt gå længere i mellem nyhederne. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min drømme pakkekalender