20% rabatkode til Ellos - inkl. møbler!

Jeg er i gang med at renovere mit køkken!

Det eneste rum i mit hjem, som jeg er hamrende utilfreds med er mit lorte køkken! Mit tidligere forsøg på at pifte det op, havnede i skraldespanden, da tapetet jeg havde valgt, udgik fra produktion – lige som jeg manglede én rulle mere. Et antiklimaks af dimensioner. Siden den skandale orkede jeg ikke at påbegynde endnu en make-over.

Men nu er jeg atter villig til at give rummet alt, hvad jeg har af kræfter. Især fordi jeg primært opholder mig i køkkenet af to simple årsager: Jeg må ryge og kaffemaskinen er indenfor rækkevidde. Jeg har udformet en lille collage af ting, som jeg med stor sandsynlighed skal have herude. Tapetet er allerede ankommet, stolen står klar i stuen og plakaten er på vej med posten. Resten mangler jeg.

untitled-2Mimou tapet / Julie Pike ‘Free’ Plakat / Loftlampe / Krukker / SpisebordUldtæppe / Gubi stol

Jeg har godt nok ytret, at jeg ønsker mig en Gubi Beetle mere i bordeaux, men det er lige før, at en lyseblå ville passe bedre ind i disse rammer? Hvad siger I? Nå, men nu vil jeg vende tilbage til at male loft, paneler og slibe væggene ned, så jeg forhåbentligt kan påbegynde tapetseringen i morgen. 🙂

3 kommentarer

 • Sara

  Jeg tror faktisk at både lyseblå og bordeaux ville passe glimrende ind. Jeg er dog ikke så meget til lyseblå, så derfor må min stemme falde på bordeaux. 😄🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er pudsigt, du nævner det med lyseblå – for det er jeg nemlig heller ikke. Men så lige at nogle af ruderne i tæppet er lyseblå, så LIDT sammenhæng kunne der jo blive 😉 Men du har ret: Bordeaux! Haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg er i hvert fald helt vild med bordeaux selv, så herhjemme er farverne primært et mix af lyserød, bordeaux og navy – sidstnævnte også lidt af hensyn til min stakkels kæreste. 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til Ellos - inkl. møbler!