Søstrene Grenes julekollektion 2017!!

8 Pencil skirts på budget!

img_4416Heej Svaner 🙂 En sød læser har efterspurgt et indlæg om min kærlighed til pencil skirts. No problem! Hvis der er noget, jeg er pjattet med i min garderobe, så er det dem og bodystockings. Jeg ejer en milliard af begge.

Jeg er egentligt fløjtende ligeglad med årstiden, jeg går i nederdel og kjoler året rundt. Selv når det sner, har jeg kjole på. Dog med gennemsigtige strømpebukser indenunder. Jeg bruger næsten altid pencil skirts med en løsere overdel, så der også er overladt lidt til fantasien 😉 Jeg er ikke så god til, når både overdel og underdel sidder helt tæt til på kroppen. Nederdelen jeg har på er en ældre model fra Gina Tricot, blusen er fra et mærke, der hedder R/H, som jeg købte for flere år siden på Trendsales. Den mindede mig om mit barndomsidol: Michael Jackson, haha.

Nå, men jeg har udplukket nogle af mine favoritter til jer, som oven i købet er på budget. Jubii. Stort set alle er på tilbud lige nu. Nr. 1 og 5 ryger direkte i indkøbskurven, når jeg får løn. 😀

untitled-21. Bird skirt / 2. Scuba skirt / 3. Floral print / 4. Rose skirt

untitled-35. Multicolor skirt / 6. Blomster nederdel / 7. Black skirt / 8. Kiomi lysebrun og lyserød

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grenes julekollektion 2017!!