Vægfarver jeg crusher på!

Ferm Living AW17: Jeg er begejstret!

getimage-1Hej Bavianer 🙂 Jeg har lige opdaget Ferm Livings nye AW17 kollektion. Måske lidt sent? Men uanset hvad så er i nødt til at se herlighederne. Jeg er ualmindeligt begejstret! Hvis bare jeg havde pladsen til den rumdeler der. WAUW! Og så er den lyserøde plantebox længere nede slet ikke til at stå for! Læg også mærke til tapeterne, som faktisk også er blandt nyhederne. JA TAK!

getimage-2getimage-3getimage-17getimage-4getimage-18getimage-20getimage-7getimage-6getimage-15getimage-19getimage-5getimage-10getimage-11getimage-8getimage-16getimage-12getimage-9getimage-13

I kan finde mange af nyhederne lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægfarver jeg crusher på!