Guide: De fineste julegave indpakninger!

Vægfarver jeg crusher på!

img_4233sovrum170416-1080x716Fotokredit: Bloggaibagis

Hej Roots 🙂 I går aftes (da jeg burde sove!) sad jeg på Pinterest og bladrede i gennem inspiration til farver, da jeg er lige om hjørnet skal male/tapetsere Villums værelse. Sky-tapetet er han blevet for stor til efterhånden, så noget nyt skal der ske.

Det ender selvfølgelig med, at man opdager alle mulige farver, som ikke duer ind til hans værelse, men om ikke andet kan de måske inspirere jer 🙂

65026776502687bythornam_27_cropped_webbythornam_28_cropped_webuntitled-1untitled-1coral-dining-spacemulberry1/2/3/4/5

1 kommentar

  • Vi har for et par måneder siden malet vores vægge i soveværelset helt helt mørke grå. Folk så helt forskrækkede ud når jeg fortalte om den mørke farve, men bliver SÅ overraskede over hvad den gør for rummet når de ser det. Jeg er helt pjattet med de mørke juvelfarver, og drømmer om endnu flere af dem 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: De fineste julegave indpakninger!