Ferm Living AW17: Jeg er begejstret!

Et nyt tapet i det ufærdige køkken

image32image213Hej Svaler 🙂 Nååå, mon ikke det er på tide at vise jer, hvordan det står til med min lille køkkenrenovering. Der mangler dog fortsat en hel del. Jeg har blandt andet bestilt nyt spisebord, loftlampe, gulvtæppe, en pude og nogle potter, som desværre først kommer om 4 uger. Ventetid er en kælling. 😀

Men indtil da skal i selvfølgelig være med på en lille kigger. Først og fremmest vil jeg lige hylde det nye Mayfair tapet i farverne: Celadongrøn/metallic fra Mimou. Det har godt nok lysnet op i mit køkken. Før havde jeg et brunligt blomstertapet, som måske egentligt gjorde rummet mindre og mørkere. Desuden er Mimou’s tapeter non-woven, hvilket er vildt nemt at sætte op. (Taler af erfaring).

image128image212image129Nå, men i går var jeg et smut forbi Søstrene Grene i håbet om, at de havde flere spisebordsstole tilbage i forskellige farver. Og heldigvis fik jeg hapset to stk i grøn og en farve, jeg ikke ved, hvad hedder, haha. Det er næsten vanvittigt, at de kun koster 298 kr. Jeg har længe drømt om forskellige stole og farver i køkkenet, for at skabe lidt dynamik i rummet. Så nu er det blevet til en lyserød Gubi Beetle, to fra Søstrene Grene og en gammel Hay stol i egetræ. (Den skal dog udskiftes, da jeg synes, den er for kedelig til mit regnbue-sind, haha).

image210 image127image211Hylden er desværre en udsolgt model fra Bauhaus, men Bloomingville har en lignende model til 289 kr. lige HER. Den lyserøde pude er fra IKEA’s nylige samarbejde med HAY. (I kan se kollektionen HER). Slutteligt er den fine planteplakat fra Paper Collective, som er min faste fotokunstpusher. 😀

image130

Jeg vender tilbage med mere køkken, spisekrog og forandringer snarest 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferm Living AW17: Jeg er begejstret!