TIP: Møg lækre vintage rulleborde!

Bøger, som er havnet på ønskelisten!

urban-jungle-bloggers-book-living-and-styling-with-plants-the-future-kept-new-1Godmorgen Roots! Det er jo så moderne med de her ‘Coffee Table Books’, så jeg har samlet nogle af de, jeg selv ønsker mig til jer. Naturligvis flest med planter, det er jo klart. Meeeen jeg har også en svaghed for fotografi helt generelt, det ved i sikkert allerede taget min fascination for fotokunst i betragtning. 😀

untitled-1

1. New Mags Green Home / 2.The Book of Palms / 3.Living With Plants / 4.Helmut Newton / 5. Peter Lindbergh / 6.Indoor Green / 7. Urban Jungle

dressscandinavian-1Slutteligt ønsker jeg mig faktisk også ‘Dress Scandinavian‘ bogen fra danske Pernille Teisbæk. Nu er jeg som tidligere nævnt ikke ligefrem et mode-menneske, men jeg kan godt lide at se på billeder af folk, der både har mod og kreativitet til at skabe sin helt egen stil.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Møg lækre vintage rulleborde!