Bøger, som er havnet på ønskelisten!

De 3 bedste krimi-podcasts udover Serial!

Hvis ikke I kender Serial, så er det den absolut bedste krimi-podcast, jeg til dato har lyttet til. Men udover den, så har min søster tippet mig om tre andre, der ligesom Serial også besidder en krimivinkel. Jeg har lyttet til de 3 nedenstående podcasts, imens jeg har flået det gamle tapet ned i køkkenet og renoveret. Jeg er jo nødt til at ‘glemme’, hvad jeg egentligt foretager mig, så jeg får arbejdet gjort. Præcis ligesom med opvasken!


S-TOWN

s-town_socialFra skaberne af Serial og This American Life er S-town (Shit Town) det nyeste skud på stammen, som har taget mig med storm. S-Town handler om John B. McLemore, som tager kontakt til en rapporteren: Brian Reed, da han har mistanke om, at en rigmandssøn er sluppet afsted med mord. Men pludselig hænder et uventet dødsfald, som resulterer i endnu et mysterium. I kan lytte til den lige HER.


UNDISCLOSED

undisclosed

Undisclosed er en podcast, der undersøger flere fejlagtige domme indenfor det amerikanske retssystem ved at grave nyt bevismateriale op, som aldrig blev fremlagt i retten. Jeg har indtil videre kun lyttet til to sæsoner: The Killing of Freddy Grey og State V. Gary Mitchum Reeves, som begge prikker til mit ømme punkt for uretfærdighed. I kan lytte til den lige HER.


CRIMINAL

criminal_1000x414_0En prisvindende podcast, der skitserer forskellige (og ind i mellem meget spøjse) kriminelle handlinger. Hvis I kan lide at se ID-kanalen, vil I med sikkerhed synes om Criminal, der minder meget om måden at formidle en historie på – dog uden dramatiseringen. Indtil videre ligger der over 70 tilgængelige episoder. I kan lytte til dem lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger, som er havnet på ønskelisten!