De 3 bedste krimi-podcasts udover Serial!

Fineste blomsterbuket fra Bloomon + Giftkode


INDEHOLDER REKLAME

image219Hej Rødder 🙂 Mon I alle ligger på langs med rustne stemmebånd og matte øjne efter J-dag i går? Jeg plejer at kalde dem J(ulie)-dag, men lige i går blev det ikke til nogen bytur, hvilket jeg priser mig lykkelig for i dag..

Anyway.. Seee lige en smuk buket fra Bloomon, som netop er blevet leveret på matriklen. Udover alle mine blomstertapeter, så har jeg egentligt altid foretrukket grene eller planter frem for friske blomster. Muligvis fordi blomsterbuketter ind i mellem bliver lidt for ‘bundet’, hvis det giver mening? De virker også tit malplaceret i mit hjem, hvorfor jeg faktisk ikke har så mange vaser. Måske er jeg hærdet af de buketter, som står linet op foran tankstationerne?

Vilde blomster fra skove eller enge er jeg derimod pjattet med! Deres ukontrollerede facon afspejler både frihed og tilfældighed, som jeg finder inspirerende symbolik i. Denne buket fra Bloomon rammer plet i forhold til min smag, og så dufter den helt fantastisk!

image138image215image134image43image34image216image135image35image217image52image219Bloomon er leverandør af vilde, levende og farverige buketter direkte fra mark til alle os blomstersjæle. Hos Bloomon kan vi vælge i mellem 3 forskellige størrelser buketter, samt hvor ofte vi ønsker dem. F.eks. en gang ugentligt, hver 14. dag eller 1 gang om måneden. Vi vælger også selv leveringsdato og kan tilmed trykke ‘pause’ på en levering online i tilfælde af ferie eller andre forhindringer.

Blomsterne bliver dyrket i Holland under de bedst tænkelige forhold og bliver sendt (I en ualmindelig indbydende indpakning) direkte til os – uden mellemled som normalt barberer blomstringsperioden ned. Derfor holder buketterne sig i længere tid. Min buket er en mellemstørrelse, som faktisk er større, end jeg havde regnet med. Wauw, var min første reaktion, som at gå på opdagelse i en jungle af skønhed. Jeg glæder mig allerede til at se, hvad den næste buket mon indeholder af spændende blomster. 🙂 Jeg skal selvfølgelig nok dele overraskelsen med jer.

image218image136I kan bestille jeres buketter lige HER og med koden: Mossvase får i en gratis vase med i købet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 3 bedste krimi-podcasts udover Serial!