Fineste blomsterbuket fra Bloomon + Giftkode

Lækkert cognaclæder fra By Fogstrup


INDEHOLDER REKLAME

image141Hej Kringler 🙂 Jeg skal vise jer noget, som netop er flyttet ind i min efterhånden farvespækkede hybel. Ind i mellem vælger jeg noget interiør, som formår at nedtone kaosset – uden at virke malplaceret. F.eks. har jeg en ruskindspuf i cognac liggende på stuegulvet, der formår at udstå sit formål.

Denne gang har jeg fået fingrene i to stk. håndlavede læderpuder i cognac fra By Fogstrup. (Jeg har vidst en svaghed for cognacfarven). Man kan vælge i mellem 21 forskellige læderpuder i aflange, runde og firkantede former i henholdsvis: Sort, mørkebrun og cognac.

image37image142image36image223image222image220image140image139Læderpuderne føles overraskende bløde og behagelige, og man er ikke i tvivl om den gode kvalitet. Ind til videre har jeg placeret dem i sofaen, hvor jeg synes de blender fint ind i mine i forvejen forskellige materialer. Men de har det med at blive omrokeret hele tiden. 🙂 Prisniveauet ligger i mellem 799-849 kr. og I kan finde alle By Fogstrups puder lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste blomsterbuket fra Bloomon + Giftkode