Fra kamerarulle til covers + 20% rabatkode

10 sætninger jeg siger lidt for meget!

img_4557Bukser og top fra H&M.


 1. “Hvilken dag har vi i dag?”
  Jeg begriber ikke, hvordan jeg aldrig har styr på, hvilken dag det er. Jeg er dog blevet bedre, eftersom min kalender redder min hverdag, men stadig.. Jeg vender bare siden og udfører mine pligteruden at registrere ugedagene.
 2. “Det kommer så ikke til at ske.”
  Ofte kommer det til at ske, men jeg siger alligevel sætningen hele tiden?
 3. “Har du kaffe…?”
  Jeg drikker kaffe fra jeg vågner, til jeg går i seng, da jeg alligevel er resistent overfor koffein. Når nogen foreslår mig at drikke et glas vand i stedet, pointerer jeg, at der også er vand i kaffe, færdig arbejde.
 4. “Det er jo fuldstændig vanvittigt!”
  Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg er misbruger af superlativer og har for vane at overdramatisere mit sprog. Men alt ved min eksistens er koblet til ekstremerne..
 5. “Må man ryge der?”
  Jeg vælger ikke frivilligt en café, hvor man ikke må ryge. Man kan ligeså godt bare lade være med at foreslå mig det.. Jeg orker ikke at forlade festlighederne samtlige gange i timen for at træde ud i kulden og finde mine ligkistepinde frem fra læderjakken. Kaffe og cigaretter hører sammen som hvidt brød og nutella!
 6. “Det kan næppe komme bag på nogen.”
  Ordet ‘næppe’ morer mig – og så har jeg tilsyneladende en formodning om, at alle kender mig?
 7. “Jeg ønsker mig den der.”
  Hvilket stort set er alt, jeg får øje på. I ved, en impulsrytters lod. Min mor og søster har efterhånden lært kun at notere mine ønsker liiige op til jul, fordi de skifter oftere, end jeg går i bad..
 8. “Hvorfor virker det her lort ikke?!” 
  I 9/10 tilfælde virker lortet, men jeg har bare ikke fattet hvordan. Brugsanvisninger, manualer og monteringsråd kan man ligeså godt droppe. Jeg forstår det ikke.
 9. “As it is tradition.”
  Egentligt en sætning min x-kæreste smittede mig med i sin tid, som stadig hænger ved.
 10. “Hvad er der i maden?”
  Jeg er pinligt kræsen og smager ikke på noget uden at vide, hvilke ingredienser der er anvendt. Jeg er umulig at lave mad til og er åbenbart stadig ikke interesseret i at udvide min madhorisont. Julie, 4 år..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra kamerarulle til covers + 20% rabatkode