Mit bud på det afdæmpede julebord!

Mine 9 yndlings potteskjulere

rig-newss17-topbanner-front-1030x490thumbnail_768Hej Roots 🙂 Jeg beklager stilheden på bloggen den sidste halvanden uge. Der er ikke sket noget katastrofalt, jeg har blot haft travlt med at være forelsket. En midlertidig psykose, som spænder ben for koncentration og fokus. Men nu savner jeg altså min blog. Et par af jer har efterspurgt et indlæg med smukke potteskjulere, så nu har jeg samlet 9 af mine yndlings til jer. Jeg har netop scoret nr. 2, som jeg dog mangler at finde en plante til. 🙂

untitled-1

  1. Glaseret keramik potte / 2. Ben-vase / 3. DBKB potte / 4. Glaseret blå potte / 5. Antique potte / 6. Terracotta og lyserød potte / 7. Ochre potte / 8. Plant it potte / 9. Plant Box lyserød

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bud på det afdæmpede julebord!