Anbefaling: 3 serier i bør tjekke ud!

3 tidlige julegaver til det lille hjem


SPONSORERET AF ELLOS

Hej Rødder 🙂 Glædelig 1. søndag i advent forleden. Jeg håber i nyder, at vi bevæger os tættere på juleaften. Det er først i en alder af 28, at jeg ser ligeså meget frem til julemaden som gaverne. Jeg troede aldrig, at det skulle ske, så pakkeglad som jeg er.

Meeen jeg kan alligevel ikke lade være med at juble, hver gang et ønske bliver indfriet fra listen. I samarbejde med Ellos kan jeg i dette tilfælde strege 3 ting fra ønskesedlen. Inden jeg plaprer løs, bør i næsten se dem først. 🙂

image233image313Kan i spotte noget nyt i soveværelset? (Mangler en emoji med hjerter i øjnene). Jeg tror, at jeg har kigget efter et rundt gulvtæppe i et halvt år. Jeg overvejede endda at lave et af stofstrimler, indtil jeg fik øje på dette tæppe i grå-beige toner. Da jeg netop har pakket tæppet ud, skal det lige falde ordentligt på plads i kanterne, men er det ikke fint? 🙂

image312image156image232image49Ydermere har jeg fået et sofabord i abrikos. Jeg er så glad for det – mit tidligere sofabord var et mørkt glasbord, som var yderst upraktisk! Sofabordet fås i øvrigt også i sort, hvis nogle af jer foretrækker det? 🙂 Den lille nuttede Ben-vase fra Bloomingville har jeg lunet på lige siden deres nye kollektion blev lanceret.

Slutteligt har jeg samlet nogle julegave ideer til jer, hvoraf jeg selv godt kunne bruge et par af dem. Nr. 2 kunne jeg rigtig godt tænke mig som natbord – Der findes jo så mange kedelige natborde, synes i ikke?


JULEGAVE IDEER

untitled-1

Stige / 2. Entrehylde / 3. Gulvtæppe / 4. Lene Bjerre pude / 5. Ruben bordlampe / 6. Rullebord / 7. Fletkurv / 8. DBKD potte / 9. Sengetøj

1 kommentar

  • Sara

    Jeg bed mærke i, at du skrev at du manglede hjerte-øjne-emojien, formentlig fordi du udarbejder blogindlæggene på computer. Hvis du har mac skal du bare holde ctrl + cmd + mellemrumstasten nede, og så kommer alle emojierne som man har på telefonen frem. Det var en lifesaver da jeg blev tippet om den genvej. 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: 3 serier i bør tjekke ud!