3 tidlige julegaver til det lille hjem

Kommende HAY-babies og gamle favoritter

dapper-3-days-of-design-1Hej Svaler 🙂 I går endte jeg på en eller anden måde i HAY’s imagebank, hvor jeg spottede et par nyheder, som snart lanceres. Normalt har jeg ikke den store tilknytning til HAY – måske fordi brandet blev ekstremt populært på ekstremt kort tid. Jeg husker det som om, at størstdelen af de danske hjem blev synkroniseret over night?

Jeg ved selvfølgelig godt, at det er et ømtåleligt emne, men jeg vil samtidig gerne anerkende HAY for deres smukke designs, der bl.a. bidrager til farver og elegance i indretningen. Don’t get me wrong. Med det sagt så var det faktisk den ‘diskurs’, der motiverede mig til at starte en boligblog for snart 3 år siden. (Seriøst, har jeg blogget så længe?!)

Jeg tror, at jeg hungrede efter frie armbevægelser til at finde min identitet og udtrykke den igennem boligindretning. Så jeg afprøvede en hulens masse forskellige stilarter og fandt mig langt om længe trygt til rette i min ‘eklektiske’ indretning. Havde I spurgt mig for 3 år siden, havde jeg aldrig forestillet mig, at jeg skulle bo, som jeg gør nu.

Anyway, jeg har samlet et par kommende sildeben til jer samt nogle af mine yndlingsting fra HAY. F.eks. kunne jeg faktisk godt overtales til at lade denne stol flytte ind i stuen. Det ville naturligvis afhænge af hvilke farver, den udkommer i. Sort/hvid/grå praktiserer jeg jo sjældent i. 😀

dapper-black-steel-base-oak-matt-laquer-shell-surface-120-01dapper-familykitchen-market-3-days-of-designkitchen-market-3-days-of-design-2kitchen-market-3-days-of-design-4kitchen-market-3-days-of-design-3connect-bed-3-days-of-designconnect-bed-03result-pyramid-catalogue-20result-pyramid-3-days-of-design-1result-pyramid-3-days-of-designresult-chair-catalogue-02ruban-mirrorcloche-blackmood-mask-pink1jugcolour-vase-3colour-vase-01colour-vase-xl-transparent1timetime-family1time-family-2Tre af mine yndlingsting fra HAY er uden tvivl deres timeglas i alle farver, den lyserøde maske, som I kunne se længere oppe – og Cloche lampen. Hvad er jeres favoritter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tidlige julegaver til det lille hjem