Budget tip: Taleboble Lightbox!

Ella spejlet endelig tilbage på lager!

bHej Rødder 🙂 For et par måneder siden viste jeg mit nye Ella spejl frem HER. Desværre blev det lynhurtigt udsolgt, og nu har jeg endelig modtaget en mail om, at det atter er tilbage på lager. Jeg vil våge at påstå, at det er det smukkeste spejl, jeg ejer. Blot et lille service-tip fra mig.

Nu vil jeg forsøge at finde et passende outfit til i aften, hvor min søster og jeg skal til Kolding for at høre LIVLØS. (Heavy metal) 😀 Hvad i al verden har man på til sådan en koncert? Sort? Anyway, rigtig god fredag. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budget tip: Taleboble Lightbox!