New in: Gudesmuk wall flower fra Eden Outcast!

Min udsalgshøst med op til 65% rabat!


ANNONCE FOR ELLOS

Hej Rødder 😀 Jeg har flottet mig (en del) i Ellos‘ boligudsalg, da det jo altid er så dejligt opløftende at shoppe med rabatter, right? Får I også det der shopaholic-rush, når man pludselig kan fyre flere varer i indkøbskurven, fordi alt er nedsat? 😀
Først og fremmest har jeg indlogeret denne fine stumtjener, som er nedsat med 20%. Jeg synes faktisk, at den passer rigtig godt til den grønne farve i baggrunden.

image11image31image21Er den ikke fin med de hvide ben nederst? Nå, men den næste større ting jeg har hvervet er denne knagerække med spejl, (nedsat med 20%) som passer perfekt til hjørnet i mit soveværelset. Det har sådan et flot vintage-look, som I ved, at jeg elsker. 😀

image51image12image61image22Sidst men ikke mindst har jeg været på udkig efter et nyt sengetæppe med lidt spil i. Før havde jeg et lyserødt et fra Søstrene Grene, som egentligt i sig selv er fint – men liiiidt for kedeligt til min smag. Sengetæppet er forresten nedsat med 65%.

image41 image32


ANDRE UDSALGSVARER MED 20-65%

untitled-21. Badeværelsesmåtte / 2. Tijo vase / 3. Aline pudebetræk / 4. Dorri lysestage / 5. Angur kurv / 6. Garry taburet / 7. Meliss blomsterkasse / 8. Delmy sengetæppe

I kan se alle udsalgsvarer lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Gudesmuk wall flower fra Eden Outcast!