Sådan ser min hverdag ud!

Ellos-favoritter og 20% rabatkode!

Hej Rødder 🙂 Jeg er lidt ked af min manglende aktivitet herinde den sidste månedstid. Sagen er desværre den, at jeg ikke har været særlig stabil i forhold til min sygdom. Det er grænseløst provokerende aldrig at have en fridag fra sit hoved. Hvis jeg en enkelt dag befinder mig i et ‘normalt’ stemningsleje, er jeg ualmindeligt taknemmelig.

Indtil videre har jeg været super uheldig med min medicin, som egentligt bare har forværret mine tilstande. Det aller sværeste for mig er dog, at det kun er de færreste, der oprigtigt forstår, hvordan det er at være bipolar. Jeg oplever rigtig mange sige: “Altså vi andre har jo også off-days.” 

Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal respondere på den udmelding. Jeg har til dels lyst til at fyre en knytnæve lige i ansigtet på vedkommende, da jeg mener, at det er en problematisk underkendelse af, hvad der foregår i hjernen, når man ryger dybt ned i et mørkt hul. Jeg har naturligvis også haft disse ‘off-days’, som for mit vedkommende kan sammenlignes med en ‘almindelig dag’. Når jeg pludseligt bliver hevet ned i et sort hul, skal jeg kæmpe med næb og klør for ikke at give op. Jeg tror næppe, det er tilfældet på en såkaldt ‘off-day’.

Samtidigt kan jeg heller ikke forvente, at nogen kan relatere til, hvordan en kemisk fejl i hjernen føles. Faktisk har jeg stor forståelse for, hvor umuligt det må være at forestille sig. Og det faktum må jeg læne mig op ad for ikke at eksplodere i frustration over manglende forståelse og indlevelse.

Anyway, jeg har været lidt uopdateret på boligfronten det sidste stykke tid – hvilket jeg vil forsøge at forbedre. I går fandt jeg f.eks. en masse nyheder hos Ellos, som er værd at vise frem.

untitled-1Lænestol / 2. Fuglepudebetræk / 3. Hexakon puf /4. Rund pude / 5. Daybed / 6. Orange Puf / 7. Cornelia Pude

Til og med d. 15. januar får i 20% rabat på boligsortimentet inkl. brands. (minus møbler) med koden: 375702. Rabatkoden gælder også på udsalgsvarer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser min hverdag ud!