Ellos-favoritter og 20% rabatkode!

Tapeter, jeg savler over – og en kommende flytning!

Hej Rødder 🙂 Jeg har tidligere nævnt, at min lejlighed efterhånden er blevet for dyr, eftersom jeg er ene mand om at betale huslejen. I går fik jeg tilbudt en ny lejlighed med altan, som er 10 km2 mindre end min nuværende – Til gengæld koster den 2500,- mindre om måneden. Yes please! Så nu kan jeg trille tommelfingre en uges tid, inden jeg får besked, om den tilfalder mig. Kryds fingre!

Dog må jeg indrømme, at det gør vanvittigt ondt i hjertet at skulle vinke farvel til mit absolutte drømmehjem, som jeg har brugt et par år på at realisere. Hvis jeg må dele en hemmelighed med jer, så har jeg udført alle mine make-overs under nogle ret intense manier, haha.

Man kan vel argumentere for, at mit hjem er en manifestation af mine ‘highs’. Faktisk agerer min indretning en hjælpende hånd til at overleve de ekstreme nedture, fordi jeg bliver mindet om, hvor vidunderligt og farverigt det er at vende tilbage til lyset igen, når den depressive tilstand aftager.

Selvom jeg ind i mellem også får nogle hjernedøde og (meget) uhensigtsmæssige impulser under manier, så kan man modsat også være heldig at udrette nogle helt fantastiske ting.

Anyways.. Jeg er så småt begyndt at scanne markedet for smukke tapeter til, når jeg flytter. Selvom jeg knuselsker de tapeter, jeg har i min lejlighed, så vil jeg naturligvis afprøve nogle helt andre motiver. For øjeblikket er jeg dybt forelsket i disse 3 tapeter fra Sandberg.

226-34_image3-1000x1000226-34_image1-1000x1000426-68_image3-1000x1000426-68_image4400-86_image3-1000x1000400-86_image2-1000x1000Det første tapet hedder: ‘Lo Multi’. Det andet hedder: ‘Zinnia Green’ og det sidste hedder: ‘Ava Dark’. Alle tre varianter forhandles snart hos Ellos. Jeg skal selvfølgelig nok tippe jer om det, så snart de kan købes. 🙂 Kan i lide dem?

2 kommentarer

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Lo Multi er så smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Super smukke tapeter du har fundet der. Jeg er helt vild med Ava Dark tapetet. Waow.
  Krydser fingre for at du får lejligheden. Det må da også være ret lækkert at få et helt tomt lærred så man kan starte helt fra bunden igen. 😊 pøj pøj til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos-favoritter og 20% rabatkode!