Sandberg-tapeter endelig på Ellos + en update!

Slow down Monstera puslespil med 500 brikker

skaermbillede-2018-01-08-kl-15-53-08Hej Rødder 🙂 Jeg fik en sjov julegave af min mor, som I muligvis allerede har set på Instagram. Hun forærede mig dette Monstera puslespil fra DOIY med intet mindre end 500 brikker, som jeg kan fumle med, når mit hoved forsøger at erobre min livsglæde. Jeg havde fuldstændig glemt, hvor kærkomment et afbræk det kan være at aflede sine tanker med et puslespil.

image3 image11 image1Da jeg gik i gang med puslespillet, havde jeg planer om at tage tid på, hvor længe det ville tage at samle. For ligesom alle andre hjernedøde projekter jeg kaster mig ud i, så undervurderer jeg forsat tidsintervallet. Da timer så pludselig blev til dage, opgav jeg at holde styr på tiden. I går aftes fik jeg endelig samlet det, på trods af den ene brik, som naturligvis er blevet væk. Nu påtænker jeg at give stafetten videre til et nyt offer. 😀

image2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandberg-tapeter endelig på Ellos + en update!