Hjemme hos en kendt boligblogger + En bipolars tilstande

Mine første fund til den nye lejlighed


ANNONCE FOR ELLOS

Hej Rødder 🙂 Jeg begynder så småt at pakke lejligheden ned til flytningen, der finder sted om 3 uger. Der er heldigvis ikke længere sure miner eller tristhed forbundet med det – Faktisk begynder jeg at glæde mig til det. Måske fordi jeg netop har bestilt tapeter til alle rum og pludseligt kan se indretningsmulighederne for mig?

Og apropos flytning har jeg gjort mig to nye fund fra Ellos, som skal stå i den kommende entré. (Hvis der vel at mærke er plads). Desværre for mit vedkommende indeholder plantegningen for den nye lejlighed hverken mål eller kvadratmeter, så det må blive et optimistisk sats. 😀

image13image21image4image12image31

I kan nok godt regne ud, at den mørke ‘Betty Skænk‘ i mangotræ er en af de nye ting? Den måler: 80x80x31, hvilket jo er perfekte mål til en mindre entré. Synes simpelthen den er så sød. Og så kan jeg jo slet ikke stå for de fine fletkurve! Ind til videre har jeg 3 forskellige modeller, men stopper nok næppe med rekruttere. 😀


Udover min nye skænk og fletkurv, har jeg samlet 7 øvrige ting fra Ellos, som jeg ønsker mig. Metalskabet satser jeg på falder ned fra himlen, når jeg flytter.

untitled-11. Metalskab / 2. Gulvtæppe / 3. Stor fletkurv / 4. Lille fletkurv / 5. Siddepuf / 6. Stol / 7. Rullevogn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos en kendt boligblogger + En bipolars tilstande