21 smukke puffer!

Nyt til spisekrogen fra ILVA!


REKLAME FOR ILVA

image14image16 image22image23image41image32image15image24

Hej Roots 😀 Måske husker I, at jeg sidste år tapetserede mit køkken (HER) for at skabe en lysere og mere indbydende spisekrog? Mit køkken er meget småt og desværre betændt med skråvægge, som både stjæler lys og plads. Derfor har jeg forsøgt at finde noget let og livligt interiør, der skaber en illusion om det modsatte.

I denne omgang har jeg faktisk fundet alle mine nye ting i ILVA. Jeg har tidligere blogget om deres trend-aktuelle interiør og understreget deres evne til at måle sig med andre populære brands.

Jeg synes altid, at den største udfordring er at finde et nyt spisebord. Er jeg den eneste af den opfattelse? For mit vedkommende er runde spiseborde det eneste rigtige – ingen skarpe hjørner at knalde ind i. Desuden har jeg heller ikke plads til andet. Jeg endte med at finde dette smukke Air spisebord med træben. Det fås også med sorte ben (HER). Kan I lide det? Jeg er så heldig, at min nye lejlighed har et indhak til spisekrog i stuen, hvor spisebordet passer perfekt ind i. Det får I selvfølgelig at se efter d. 1. marts.

Derudover har jeg jo en ting for gulvtæpper. I mit eget hjem føler jeg, at et rum er bart og nøgent uden et eller flere af dem. (Og så skjuler det i øvrigt også mit grimme og gullige trægulv. Hvem der bare havde sildebensparket). Jeg fandt dette Hayle kelim tæppe, som både er lyst og farverigt. Det er lige nu nedsat med 1649 kr.

I forhold til belysningen var jeg på udkig efter noget dynamisk, som har vane at kunne samle et område (Nøjagtigt som et gulvtæppe). Så jeg valgte denne Grand Metro pendel, som er ekstra lækker med store glødepærer. Den fine potteskjuler på spisebordet og den lyserøde pude fås begge i ILVA’s bolighuse.

image14

1 kommentar

  • Nann

    Er helt vild med din spisekrog! Så lys og feminin. Jeg er også hooked på ideen om et rundt spisebord, så det fylder mindst muligt i min lille 1-værelses til daglig, men da jeg indimellem har en del gæster, vil jeg rigtig gerne have et med udtræk… Det findes tilsyneladende ikke rigtig 😳 Hvis du har lyst til at lave et indlæg med runde borde, der kan forlænges, vil jeg læse med med stor nysgerrighed ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 smukke puffer!