Søstrene Grenes nye interiørkollektion

Botanique potteskjulere, jeg savler over!

botanique botanique-living doubleup-wrap-botanique-dining scandinavia-bullet-armchair-piero-original-sofa facet-botanique float-botanique scandinavia-saga-loop-mera-botanique-classic-faro-sofa wrap-botanique-pr

Hej Rødder 🙂 Jeg var simpelthen lige nødt til at vise jer disse smukke Botanique potteskjulere fra Bolia! De fås i 6 forskellige varianter til mellem 899-1699 kr. Jeg saaaavler over den store hvide, som snildt kunne stå i hvert eneste rum i den nye lejlighed.

Apropos ny lejlighed.. Så stresser jeg over, at skulle starte helt forfra med tapetsering, indretning og kunsten at skulle manifestere sit væsen på 76 km2. Ærligt, har jeg sgu lidt besværligheder ved at finde energien til det. Selvom mit hoved er begyndt at blive nogenlunde stabilt, så føles min krop som en urokkelig cementblok. I går tog det mig intet mindre end tre timer at tage mig sammen til at gå i bad. Flot Julie.

Faktisk går jeg i al hemmelighed og håber på, at jeg bliver hypomanisk om 14 dage. Jeg ved godt, at jeg ikke må håbe på den slags – nu hvor målet er at blive stabil. Men for pokker hvor ville det bære mig let og elegant i gennem en flytning og alt det opslidende forarbejde, inden man kan begynde at indrette.

I dag tog jeg mig selv i at spørge min veninde (som er psykolog), om man kunne gøre noget for at fremprovokere en hypomani. Det ville hun naturligvis ikke råde mig til at eksperimentere med, haha. Men længslen efter den tilstand er 100% til stede – uanset om det er ‘rigtigt’ eller ej.

1 kommentar

  • Melisa

    Nej, nej, nej altså. Har også selv savlet over dem, i hvad der føles som evigheder og det er lykkedes mig at undertrykke det, ja indtil du så postede om det. Og nu vil jeg altså ha’ en. Det værste er at jeg savler efter den store af dem 😅🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene Grenes nye interiørkollektion