Ny HJÄRTELIG kollektion fra IKEA

Mine første projekter i den nye lejlighed!

Hej Rødder 🙂 Der har været mussestille her på bloggen det sidste stykke tid grundet flytning. Og nu hvor jeg har parkeret mig i den nye lejlighed, er der jo utallige af projekter, der holder mig beskæftiget. Jeg gider faktisk ikke bruge tid på andet end at gøre lejligheden i stand. Jeg bliver endda provokeret, når jeg skal i bad, fordi det forstyrrer mit arbejde, haha.

Som I allerede ved, så har jeg et meget ængsteligt forhold til hvide vægge. Alt er så klinisk, utrygt, nøgent og upersonligt for mig. Jeg havde faktisk en reel krise, lige da jeg flyttede ind – og kunne slet ikke overskue, hvor meget der skulle laves, før jeg kunne føle mig hjemme. Jeg kunne heller ikke se en eneste indretningsmulighed for mig i dagevis! Egentligt var jeg parat til at flytte tilbage igen, haha.

Som en start malede jeg en væg i stuen og knaldede mit gamle hyldesystem op fra Bauhaus i stuen. Farven var lidt et sats, men søgte en koral-rusten nuance for at skabe lidt varme. Normalt plejer jeg at fortryde alle de farver, jeg maler i, men denne gang er jeg faktisk tilfreds.

image21image4image3image5image6image7Noter gerne at intet på billedet er ‘færdigt’, men blot et startudtryk, indtil jeg får leget med detaljerne. Farvekoden til væggen får i her: image13Inden jeg flyttede, brugte jeg næsten to måneder på at udvælge tapet til henholdsvis stue, gang og soveværelse. Hvis nogle af jer har fulgt med på story på Instagram, så er jeg flittigt i gang med at tapetsere soveværelset med ‘Lo Multi‘ tapet fra Sandberg. Det fås lige HERimage12

I får selvfølgelig at se, hvordan det skrider frem. 🙂

image2Dette ‘Pimpernel‘ tapet fra Morris & Co (fås i øvrigt i mange farver) er købt hos Tapethuset. Det skal op på en enkelt væg i stuen bag sofaen. Det bliver nok mit næste projekt, efter jeg er færdig med at tapetsere soveværelset. 🙂

image11Og slutteligt er dette ‘Palm Leaves‘ tapet fra Cole & Son købt hos Tapethuset. Det skal knaldes op i hele gangen, og jeg glæder mig som et utålmodigt lille barn til at få det op! Dog ikke delen med at fjerne det gamle tapet først. Omg. Jeg har vidst afsløret før, at jeg græder (bogstaveligt talt) hver gang, jeg skal tapetsere. Jeg HADER det! 😀 The things you do for beauty..

4 kommentarer

 • Åh, sikke flotte tapeter! Selvom det er hårdt arbejde, må de være alle tårerne værd 🙂
  Den koralrøde væg ser smadderflot ud til alle de grønne planter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Ej altsaa Julie, det bliver SAA PAENT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HCenemark

  Hold nu KÆFT hvor er det hele bare skide pænt! Det bliver så fint Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Dit Pimpernel tapet er noget så lækkert – og din rust-rosa væg er bedårende. Så varmt og fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny HJÄRTELIG kollektion fra IKEA