Hvorfor rammer man aldrig rigtigt første gang? + status!

Nyt tapet og gulvtæppe til stuen!

Hej bavianer 🙂 Jeg har ikke præsteret at udrette en skid i indretningen de sidste 14 dage, da jeg har befundet mig i en underlig ‘downs-periode’. Den kan dog ikke sammenlignes med en depressiv tilstand, som jeg ellers er yderst bekendt med som bipolar, men nærmere en følelse af at være faret vild. Nøjagtigt som i en drøm, hvor man pludselig befinder sig midt på en ukendt mark, hvor ingen veje fører hjem. Virkeligheden er nemlig, at mit ‘hjem’, som jeg kender det, ikke længere eksisterer. Og det faktum ved jeg ikke, hvad jeg skal stille op med.

Siden jeg var barn har mit største ønske været at få tildelt et nyt hoved, som kunne gøre det muligt for mig at se og forestille mig andet end død, ødelæggelse, ulykke, håbløshed og ligegyldighed. Give mig chancen for at leve – og ikke kun være tilfangetaget i den kroniske kamp for at overleve. Det hoved var på trods af en overvægt af elendighed mit hjem. Jeg vidste, hvor tingene stod parkeret, og hvad jeg kunne forvente af det på godt og ondt.

Nu har jeg fået Lithium (bedst anbefalede medicin til en bipolar) i nogle måneder, som mere eller mindre forhindrer mine tanker i at krølle sig ind i hinanden og skabe katastrofale udsving mellem manier og suicidal adfærd. Hvorfor i al verden kan jeg ikke finde mig til rette i den stabilitet? Jeg føler mig som en utaknemlig idiot, nu hvor jeg endelig har fået muligheden for at skrue et nyt hoved på. Selv er jeg overbevist om, at jeg udelukkende kender mig selv som ‘hamrende bipolar’, og ikke har den fjerneste idé om, hvilken krop jeg bor i, når jeg er ‘normal’. Nå, men tilbage til det, jeg rent faktisk har fået udrettet i indretningen.
image33image42image18image110dsc_0305-copydsc_0307-copy dsc_0283-copydsc_0281-copydsc_0318-copySom i nok allerede har set på Instagram, eller læst i et tidligere indlæg, så er det blomstrede William Morris tapet fra Tapethuset. Det har stået meget højt på min tapet-ønskeliste i mange år, men jeg har ikke vidst, hvor det kunne købes henne. Indtil videre har jeg kun tapetseret den længste væg i stuen, jeg har stadig ikke besluttet mig for, om resten af væggen kun skal males eller også tapetseres. For ikke at træffe nogle forhastede beslutninger, så tænker jeg lidt over det. (Øver mig i den slags).

OG så har jeg fået det smukkeste berber gulvtæppe fra Eden Outcast. Det er enormt – næsten 3 meter langt! 😀 Jeg er pjattet med farvekombinationerne. Måske i kan spotte en guld wallflower på væggen også? Den er nemlig også fra Eden Outcast. (I kan følge deres to profiler på Instagram HER (Ting) / HER (Tæpper).

Det store billede på væggen i vinrøde farver er fra Fabrikatet. Den lyserøde plakat er fra Desenio. De to plakater med ben/fødder er fra Paper Collective. I må næsten vide, at jeg har en svaghed for Julie Pike, som er fotografen bag dem. Væglampen er fra House Doctor og fås HER. Sofaen er en udgået model fra Sofakompagniet desværre. Sofabordet i abrikos er fra Ellos. Det andet sofabord i glas er fra Bloomingville og fås HER. Sidst men ikke mindst er skænken fra Hübsch og fås HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor rammer man aldrig rigtigt første gang? + status!