Nyt tapet og gulvtæppe til stuen!

Ny vintage collection fra Ellos med tæpper fra Marrakesh

ell_1815_camp_vintage_01Hej Bavianer 🙂 Gad godt at ovenstående billede var min stue! (Tjek lige vægfarven, omg!) Men det er “desværre” blot et billede fra Ellos’ nye Vintage Collection, der indeholder de smukkeste tæpper fra Marrakesh. I kan se lidt flere billeder nedenfor, hvor jeg også har udplukket 4 af mine yndlings. Hvis jeg havde råd til det, havde jeg tapetseret min lejlighed med dem overalt! 😀 Jeg kunne f.eks. godt bruge endnu et berber tæppe i min stue.

ell_1815_camp_vintage_02 ell_1815_camp_vintage_03 ell_1815_camp_vintage_05ell_1815_camp_vintage_06untitled-1

I kan finde den nye Vintage Collection fra Ellos lige HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tapet og gulvtæppe til stuen!