Stuebilleder og sommerfestivaller!

Nordal SS18-kollektion!

zoohhmmHej kære I. Jeg så dette billede i Nordal’s nyeste SS18-katalog og tænkte: “Jeg vil have det her soveværelse!” – Endda på trods af, at jeg lige har knaldet mit drømmetapet op i hele soveværelset og bestilt en sengehimmel, som kommer med posten i morgen. Så kan man vel argumentere for, at produktbillederne lever op til deres formål? 😀 Nå, men jeg har samlet en håndfuld billeder fra kataloget, så I kan være med på en kigger. 😀

zoohhmssddzoomzboxoom zjdakdjadaoom zobaeaeaeom zogroenom zolamepom zooentrem zooffhhm zoom zoompp zoomaeaeae zoorykkem zoosofam zooyogam zopufom zospejlom zostolom zovvvom zozzzomzskuffeoomzskaenkoomaaazoom

I kan se hele kataloget lige HER / Og finde Nordal’s produkter HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stuebilleder og sommerfestivaller!